Tuesday, 5 August 2008

Birthday schmirthday

Thanks to everyone who wished me happy birthday. Those who called, those who messaged my line, those who left a message on my tag board, and to those who wrote on my Facebook wall. Although the air-plane banner was a bit too much, guys! (Oh, some might have messaged my old line which no longer exists. So I'm sorry if I didn't reply!)

Today barutah Jirin day! Haha, I have nothing else to say, really. I shall update soon, InsyaAllah.

4 comments:

ur#1fan said...

jirin oh jirin, where've you been? =( update pleeeeaaase?

Jirin said...

heyyyy!!! hahah sorrrrry batah ku inda melawat this blog. hahha apa lagi mengupdate huhu

nizam said...

salam jirin..

selamat hari raya dan terima kasih sbb bg info pasal canterbury dlm blog ko nih dulu..la nih aku dah ada kat canterbury dah..mmg mahal gila tmpt nih..Kalau kat Leicester £300 boleh sewa one bed flat. kat sini hanya mampu sewa bilik je. dah lar bil air ada dua lak ( air and sewage). kalau gi city jumpa org french, german dan eropah je..
tak ramai org malaysia..org brunei mmg ramai..sabtu nih ada open house raya oleh Bro Mahri (bruneian).Aku ada mention nama ko kat dia masa jumpa dia masa tarawih kat Markaz..dan dia kenal ko.
ko dulu kalau nak makan briyani gi kedai mana yek..?

Jirin said...

Salam Nizam.

Selamat Hari Raya to you too. No worries, glad to have helped you have a slight image of Canterbury.

Yeah, memang mahal Canterbury, tapi ok juga lah, masih boleh survive, altho budget memang ketat every month.

I was going to come down to Canterbury for Abang Mahri's open house tapi tak sempat, ada open house @ rumah saudara di London.

Kalau makan Beriyani you can try Tia @ Castle Street.