Saturday, 7 July 2007

Hey, a brief one.

Hello everybody.

I just got back from KL. Aaaah, I am actually tired, but I guess, a few words won't hurt kan? I guess aku jet lag. Hahaha perasan jua kan jet lag, KL jua ganya, sama kali ah time difference nya! Nah, I'm just kidding. Aku alum mengantuk bah. KL was alright. Sale going on, so yeah, shopaholics would enjoy it muchos. It's the Arab season at the moment, so bejurit lah Arab di sana. Konon kan meliat bini-bini Arab, tapi almost semua pakai purdah. Haha, sia-sia pun saja, apa boleh buat. Hehehe.

This time I didn't meet Mawi, so I am not going to diss him. (FYI, the last time I went to KL, aku terjumpa Mawi and he was an ASS, click here! That was posted time aku ancing ahahah)

I was browsing through shirts kan, when I realised ada this middle-aged Chinese woman senyum-senyum. Hmmm weird. Napa ia nyangku ani. Sekali di aga nya aku. Tarus-tarus ia betanya, "Hi, can I borrow your body?" KAN KAU APA?! Hahaha, rupanya anak nya sama badan nya sama aku, kan men-test muat kah inda lah. Haha pikir apa! - "My son oso like you one, very big!"

Banar jua tu, cubatah stranger betanya arah kamu kan minjam badan! Ijap jua kamu kan tu? Apakan aku ah, of course lah ia kan menyukat. Buduh aku ah, perasan. Hahaha. Gatal bah usul mua nya atu, andang pisin muanya kali.

While in KL, aku atu kan mecari Anita Sarawak, kan minta mahap ku arah nya mengucap ia in my earlier posts. Haha, balum! Balum ku bekarih. Yang inda paham atu, nya Anita Sarawak mukanya halus pasal ia banyak bekaut. Hahaha. Cali kan?! Adakah! Mun botox atu mengakun lah ah! Hahaha Wali Songo lagi bekeradut, atu tah lagi kan ia. Hahaha.

How many of you people out there masa damit cakap kamu ke KL or Singapore when in fact you actually went to Limbang/Miri/Labuan? Mengakun lah kamu sebelum kamu di-akun-kan. APAKAN.

LALAH!

4 comments:

Anonymous said...

KL sale till 2nd Sept!!! Shoe heaven for us girls!!! Tak terliat u on my KL flight!

Jirin said...

were we in the flight to brunei on the 7th july? if yes then same flight tah ketani tuu hehee

Anonymous said...

awu eh... same date & flight! see you around :)

Jirin said...

ohh rupanya! hehe yes see you around, and tagur yes!!!